Qui som

Qui som 2018-03-13T13:38:34+00:00

Vies Braves® som una empresa pionera al món en el disseny i la planificació, promoció i dinamització d’itineraris marins i d’aigües obertes. Les nostres rutes permeten explorar i gaudir des de l’aigua i de forma segura d’entorns naturals i paisatges submarins de gran bellesa.

Us presentem a continuació la clau d’aquest projecte: El seu equip humà

Impulsors del projecte

«Estimem el mar i el respectem, i ens apassionen els esports de natació en aigües obertes i busseig amb tub (snorkel). Ens agradaria que la gent pogués viure l’experiència d’emocionar-se nedant o explorant algun dels nostres itineraris».

Miquel Sunyer

Nedador extrem de llarga distància, ideòleg del projecte i ambaixador de la Costa Brava

www.miquelsunyer.com

TechnojetSwim

Empresa especialitzada en material tècnic de natació i entrenament aquàtic.

www.technojetswim.com

Staff i Dinamitzadors

Els nostres dinamitzadors i dinamitzadores us acompanyaran a explorar i gaudir de forma segura de les nostres rutes en aigües obertes, que transcorren per entorns naturals amb paisatges submarins de gran bellesa. Ells són el pal del paller d’aquest projecte, els encarregats de transferir-vos els valors de les Vies Braves, i per això els estem molt agraïts i volem que els conegueu una mica millor. Us els presentem!

Inga Sánchez

Dinamitzadora de busseig amb tub (snorkel) a la Via Brava de Colera.

L’Inga és una jove de Colera, estudiant de Geografia i Història, que ha participat a diverses excavacions arqueològiques. Va iniciar la seva relació amb el mar en la infància i posseeix el títol d’Open Water Diver. També ha dinamitzat i dirigit diverses activitats d’oci.

Jordi Corominas

Dinamitzador de trobades per nadar i iniciació al mar a la Via Brava de Santa Susanna i Calella.

El món de l’activitat física i l’esport són la seva especialitat i passió. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, ha adquirit experiència treballant i competint en els àmbits de la natació i el triatló. Vol transmetre als participants de les dinamitzacions la seva passió i esforç compartint braçades amb vosaltres a les espectaculars Vies Braves de Santa Susanna i de Calella.

David Ramos

Dinamitzador de trobades per nedar i de busseig amb tub (snorkel) a la Via Brava de Cadaqués.

En David és oriünd de Cadaqués, i a banda de ser un gran amant i coneixedor del mar, és tècnic professional de busseig i nedador amateur en aigües obertes.

Cira Navarro

Dinamitzadora de trobades per nedar i busseig amb tub (snorkel) a la Via Brava de Calella de Palafrugell i Pals.

La Cira és una noia increïble, alegra i vital, una nedadora excepcional, i molt professional. Treballa d’entrenadora en el seu projecte personal Cormoran Swim, totalment alineat amb els valors de Vies Braves.

Jordi González

Dinamitzador de trobades per nedar a la Via Brava de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro.

Experimentat guia de natació, en Jordi ens acompanya des del 2014 dinamitzant les activitats de les Vies Braves d’ambdues poblacions. Coneix tots els racons i raconets secrets que amaguen aquestes dues Vies tan boniques! És entrenador de natació i triatló, i creador de la secció de triatló del CA Xaloc.

També es troba en actiu esportivament: ha estat finisher a diverses curses de renom, triatlons de distància Ironman i mitja Ironman, maratons, marxes cicloturistes i travessies de natació de llarga distància.

Andrea Comaposada i Elisabet Paül

Dinamitzadores de busseig amb tub (snorkel) a les Vies Braves de Sitges, Calella i Santa Susanna.

A l’Elisabet, l’aigua l’ha fascinat des de ben petita, i gaudeix d’ella amb el submarinisme, bussejant amb tub, i nedant. L’apassiona transmetre els coneixements apresos gràcies a la seva experiència professional i a la llicenciatura en Ciències del Mar. La motiva sensibilitzar la gent sobre la conservació ambiental marina, i és educadora ambiental d’Anèl·lides.

L’Andrea és biòloga i educadora ambiental d’Anèl·lides. La seva vinculació amb el mar és molt intensa des de fa molts anys i cada dia se sent més compromesa amb l’entorn marí. L’apassiona transmetre els valors del respecte per l’entorn.

Víctor Bescós

Dinamitzador de trobades per nedar i de busseig amb tub (snorkel) a la Via Brava de Tossa de Mar.

En Víctor és un tossenc amant de l’esport, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i entrenador nacional de natació. També és propietari de Triangle Esport i Lleure, una empresa dedicada a la gestió esportiva i d’instal·lacions com la piscina municipal de Tossa de Mar.

Jaume Pujol

Dinamitzador de busseig amb tub (snorkel) a Llançà i trobades per nedar a la Via Brava de Llançà i Colera.

En Jaume està estudiant el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a Girona. És un bon nedador i un gran coneixedor del litoral de la Costa Brava. Té experiència en activitats de lleure, activitats dirigides, noves tendències, i socorrisme. Us convida a descobrir amb ell les Vies Braves de Colera i Llançà i viure una preciosa experiència al nord de la Costa Brava!

Xavi Cenzano

Dinamitzador de trobades per nedar a la Via Brava de Sitges.

En Xavi és Entrenador Superior titulat per la RFEN i té una gran experiència en dirigir grups i en entrenament de natació. És un gran aficionat i amant de la natació en aigües obertes. Ha aconseguit grans reptes esportius, com creuar l’estret de Gibraltar nedant, el 2011.

Toni Herrera

Dinamitzador de busseig amb tub (snorkel) a la Via Brava de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro.

En Toni, gran coneixedor del litoral de Sant Feliu de Guíxols i de Platja d’Aro, és Dive Master a Dive Different, una empresa de serveis marins i subaquàtics, i una persona molt estimada i coneguda a ambdues poblacions!

Lluís Muntades

Dinamitzador de trobades per nedar a la Via Brava de l’embassament la Baells.

En Lluís és tècnic superior en Activitats Físiques i Esportives, i té una gran experiència en activitats dirigides i entrenament de natació. És nedador amateur d’aigües obertes i un gran amant i coneixedor de la regió del Berguedà i de l’embassament de la Baells.

Santi Escartín

Dinamitzador de busseig amb tub (snorkel) de la Via Brava de Lloret de Mar.

És llicenciat en Biologia, director d’activitats de lleure infantil i juvenil i també tècnic en salvament i socorrisme aquàtic. En Santi us anima a descobrir amb ell organismes del fons marí que mai us hauríeu imaginat que trobaríeu!

En Santi és president i director del centre d’interpretació ambiental Xatrac de Lloret de Mar (organitzador dels camps de treball Vies Braves) que té com a principal objectiu apropar la ciutadania a la ciència i al medi ambient.


X
X