“…No crec que pugui descriure com d’alliberat m’ha fet sentir vèncer aquesta por (por a nedar al mar), suposo que el somriure amb el que entro ara a l’aigua ho diu tot, o el somriure amb el que sempre mes em miraré la platja de Colera, la de Garbet i a la Pat. Moltes gràcies a tot l’equip de les Vies Braves i els companys amb els que hem compartit braçades a les vies braves, de ben segur ens hi tornarem a veure ben aviat! Salut i molta aigua!!!”
Jordi, Usuàri de Vies Braves
“…Jo que em veia incapaç de fer-ho, ho he provat, he repetit i m’hi he aficionat!. Humil nedadora domèstica, de ritme lent, he compartit les meves nedades amb gent fantàstica que no ha dubtat en esperar-me quan ens separàvem, ajudar si calia i donar profitosos consells.”

“…Gràcies a tots i en especial amb en Pau Lladó, en Miquel Suñer i l’equip de Vies Braves per fer-me descobrir que la natació a mar obert, és un gran plaer, una experiència que converteix l’individualisme de la natació entre parets, en una experiència per compartir en grup…”

Irene, Usuària de Vies Braves
“Aquest any em tocava a mi organitzar el l’aniversari de casament, la meva parella mai havia nedat a mar obert. Vàrem contractar un guia de Vies Braves i l’experiència va ser un èxit. Moltes gràcies”
Josep
“He conegut la vostra web a través d´un programa de TV3 i estic interessada en provar a fer alguna de les vies braves. Fa vint anys que nedo regularment, però mai ho he fet a aigües obertes, i la veritat és que la vostra proposta m´ha encantat.”
Jéssica
“Gràcies per l’experiència viscuda, no hi ha res comparable a nedar a mar obert!!”
Núria
“Comentar que sóc estudiant de la Udg i que aquestes trobades per nedar em serveixen a més per convalidar punts. “
David
“Hola, Abans de res us vull felicitar per com esteu gestionant aquest projecte, tothom en parla i cada cop més gent s’atreveix a nadar al mar, per les rutes que teniu.
Gràcies per avançat i novament felicitats.”
Manel