Tornen els entrenaments de natació de Vies Braves

Nedar al mar és un dels exercicis que més ens acosten a la natura. De fet les persones que ho fan, tenen sovint la sensació de fondre’s amb l’aigua, de ser-ne un element més mentre avancen braçada a braçada. Però nedar a mar obert no només et manté en forma i enforteix els músculs i la memòria, també afavoreix la sensació de llibertat. Vols viure aquesta aventura amb nosaltres?

Vies Braves inicia de nou aquesta tardor i fins el proper estiu els “Entrenaments de natació Vies Braves” amb l’esperit de continuar promovent l’esport de la natació d’aigües obertes i així també seguir apropant la gent al mar.

Els cursos s’impartiran al Centre Wellness del Parc del Migdia i estaran dirigits tant a persones que volen aprendre i millorar la seva tècnica de crol sense un objectiu competitiu, com a nedadors o triatletes que volen augmentar el seu rendiment i millorar la seva tècnica. L’entrenadora és Txell Figueras, llicenciada amb CAFiE, actualment coordinadora d’Activitats de Vies Braves, i Campiona d’Espanya en triatló-cross 2014.

Els participants als entrenaments realitzaran un test d’avaluació de la seva tècnica de crol amb filmacions aèries i subaquàtiques així com un test de resistència aeròbica nedant a una piscina a contracorrent situada a l’empresa TechnojetSwim  (ínclòs en el preu de la matrícula).

ATENCIÓ! Els que l’any passat ja formaven part dels entrenaments de Vies Braves no han de pagar matrícula ni realitzar el test d’avaluació.

Podeu consultar –> aquí 

Reserva ja a info@viesbraves.com

Salut i aigua!

By | 2017-10-06T09:40:49+00:00 divendres, 9 de setembre del 2016 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment


X
X