Les Vies de La Baells, Calella i Sant Feliu de Guíxols obertes per Setmana Santa

La Setmana Santa ja és aquí, les previsions per aquests pròxims dies són perfectes per anar a nedar en aigües obertes. A més, hi han tres Vies Braves obertes que et permetran gaudir d’aquest esport amb total seguretat.

  1. La primera Via Brava, i la única que està oberta durant tot l’any és la Via Brava de la Baells, 1.000 metres de natació d’aigües obertes en aquest magnífic embassament, la única Via Brava a l’interior del territori Català, en un entorn immillorable i unes vistes espectaculars.
  2. Aquest any, també tenim disponible la Via Brava de Calella a Costa Barcelona, 1 quilòmetre de Via Brava, entre la Platja de Garbí fins a Cala Roca Grossa (on de ben segur hi podràs veure una colònia de corbs marins), tot passant per un conjunt de cales molt boniques situades al peu del Massís del Mont Negre.
  3. I com cada any, una de les primeres Vies Braves obertes és la Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Amb una llargada de 1.800 metres, aquesta via transcorre entre les Platges del Racó de Garbí i Cala Vigatà, passant per el famós Freu de Sant Feliu. La temperatura de l’aigua rondarà els 15ºC.

Us recomanem que consulteu aquests vies a la nostra web, i com sempre, llegiu un cop més les 14 recomanacions d’ús i de seguretat de les Vies Braves. Una de les més importants ara a principi de temporada és la de posar-vos el neoprè, ja que la temperatura en aquesta època és molt baixa, una altre mesura important és la de portar la Boia de Seguretat i un casquet de bany, sereu molt més visibles i a més us podreu emportar els vostres objectes personals.

Des de Vies Braves desitgem que passeu unes magnífiques festes de Setmana Santa i us animem a nedar amb total seguretat per les nostres Vies, pròximament (per xarxes socials, newsletter,…) anirem informant de les Vies Braves que estiguin disponibles!

Comencem la temporada! Salut i a”braçades”!!!

By | 2017-10-06T09:40:44+00:00 dijous, 13 d'abril del 2017 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment


X
X