La seguretat i salut dels usuaris de Vies Braves és la nostra prioritat, per això una de les nostres recomanacions més importants és que sempre es realitzi l’activitat en grup, doncs les Vies Braves no disposen de servei de socorrisme.

Amb aquest propòsit, hem creat el WhatsApp de les Vies Braves, perquè puguis gaudir de la natació en grup!

De què es tracta? Molt fàcil! Des de Vies Braves hem creat un grup de WhatsApp per cada població on estem presents. D’aquesta manera els usuaris podreu interactuar entre vosaltres de forma ràpida i eficaç i us permetrà fer quedades per anar a nedar.

Com em puc afegir a la comunitat Vies Braves? Ens heu d’enviar un WhatsApp al número +34 618 86 44 66 indicant-nos les següents dades:

  • Alta + població de la via brava (per exemple ALTA LLORET)
  • Nom i cognoms
  • E-mail de contacte

ATENCIÓ! Aquest número de telèfon no respondrà trucades, ni WhatsApps, ni SMS. És una eina per afegir-vos als grups de cada població i l’equip de Vies Braves serà l’únic administrador de cada grup. Per qualsevol dubte envieu-nos un e-mail a info@viesbraves.com

Serà immediata l’entrada en el grup? Entre 1 i 5 dies des de la demanda d’alta a la Via entraràs a formar part del grup.

Puc apuntar-me a més d’una població? Cada usuari es podrà donar d’alta en 3 poblacions com a màxim.

Quin és el paper de Vies Braves en els grups de WhatsApp de cada població? Vies Braves serà l’administrador de cadascun dels grups i vetllarà pel seu correcte ús i funcionament. També serà responsable d’afegir-vos als grups que ens demaneu per tal que usuaris amb inquietuds similars podeu estar en contacte.

Des de Vies Braves us animem a formar part d’aquesta comunitat així com a registrar-te al web per rebre informació útil i poder gaudir d’avantatges i funcionalitats exclusives del web! Ens apassiona la natació d’aigües obertes i el busseig lleuger amb tub (snorkelling) i volem apropar al màxim de gent possible al mar i a les aigües obertes, però sempre amb seguretat.

Recorda que si vols seguir puntualment totes les activitats a les Vies Braves pots seguir-les des de les Xarxes Socials o pots subscriure’t a la nostra Newsletter.