fbpx

Neteges de fons marins

Neteges de fons marins2018-08-09T18:06:54+00:00

Vies Braves fa difusió i fomenta la participació a neteges de fons marins organitzades per associacions mediambientals, clubs nàutics o de submarinisme i intenta que aquestes es realitzin dins dels perímetres de les Vies Braves. Aquesta activitat de preservació del litoral va dirigida a tots els públics: nedadors, bussejadors, practicants d’apnea o de busseig amb tub (snorkel), i té un doble objectiu:

  • Eliminar els residus del fons marí i del litoral de les Vies Braves.
  • Conscienciar els participants de la importància de no embrutar el mar.

Al final de la jornada, es farà una fotografia del grup i es comptabilitzen els residus extrets del fons marí així com aquells recollits al litoral.

Segueix les nostres Xarxes Socials per rebre informació sobre les dates i els llocs on es duen a terme aquestes neteges de fons marins.

Eco-Swimming o natació ecològica

En totes les activitats organitzades per Vies Braves es practicarà l’Eco-Swimming o la “natació ecològica”, que consisteix a nedar o fer snorkel en aigües obertes de forma recreativa i aprofitar per agafar del fons marí la brossa que es va trobant al llarg del recorregut.

Tothom que practiqui aquesta natació i comparteixi les seves troballes a les xarxes socials amb els hastags #EcoSwimming #EcoSnorkeling #ViesBraves #Ocean52, participarà en un sorteig de producte Ocean52, la primera beguda isotònica del món feta amb aigua profunda de l’oceà i que destina el 52% dels seus beneficis a la seva protecció.

Més info sobre l’EcoSwimming