Com gaudir de les Vies Braves aquest estiu!

Vies Braves és una xarxa pública d’itineraris marins i aigües obertes que et permeten explorar el litoral de forma segura pel teu compte o bé en una de les sessions gratuïtes guiades per un Guia Local de Vies Braves.

Com sabeu, cada any programem un ventall d’Experiències úniques perquè exploreu les Vies Braves amb la família o els amics i amigues. A continuació, podeu veure totes les Experiències que hem programat per aquest estiu.

Descobreix els itineraris aquí

Neda al teu aire amb el Swimming pack Vies Braves

Swimming Pack
Compra’l aquí

Partners principals

Les 9 maneres de gaudir de les Vies Braves aquest 2019

de Juny a Setembre

L’objectiu és promoure la pràctica en grup de la natació en aigües obertes. Aquestes sessions estan dirigides per un guia local Vies Braves i patrocinades per l’ajuntament de la població amb l’ajuda de DipSalut.

+ info guiatges

de Juny a Setembre

Les sessions d’Snorkeling són perfectes per observar el fons marí i descobrir el litoral de cada població. Estan dirigides per guies locals Vies Braves que t’acompanyaran perquè no et perdis ni un detall del fons marí.

+ info guiatges

1 de Setembre 2019

Vies Braves organitza un Swim Run entre Portbou, Colera i Llançà de 10K i 16K. Un escenari ideal per practicar SwimRun, perquè la majoria d’itineraris discorren en paral·lel als camins de ronda o la xarxa de senders locals.

+ info SwimRun

15-16 Juny

Vies Braves s’uneix a les Tintoreres per organitzar un cap de setmana per a swimmers i les seves famílies. Al llarg del cap de setmana hi ha activitats aquàtiques i comptarem amb la presència de la nedadora Tita Llorens. Diumenge us podeu inscriure a les travessies de 2K i 4K.

+ info OWW

23/06, 21/07, 23/08

La imuplsora del SupYoga a la Costa Brava, Ainània, farà tres sessions a la Via Brava de Llafranc exclusives per a 8 persones. Durant la sessió amb l’Ainània canviareu l’esterilla per una taula de SUP i fareu un entrenament complet de tren inferior i superior i de core.

+ info SupYoga

divendres/dissabtes  (Juliol i Agost)

Vies Braves us vol apropar a la Costa Brava des d’una experiència única a bord d’un veler de 15 metres on navegarem a vela per la costa de Calella de Palafrugell, i farem snòrkel a les Formigues mentre mirem com es pon el sol i fem un vermut.

+ info Veler

30/06, 26/07, 05/08, 16/08

Experiència oberta a tothom que constarà d’un Swim Suau i una sessió de Yoga liderada per la Sarah Hansson a la Platja Gran de Pals. La sessió matinal acabarà amb un suc refrescant al xiringuito de l’Ala Brava, mirant a les Illes Medes.

+ info SwimYoga

Juliol  i Agost

Sessions enfocades a la iniciació de l’esport del SwimRun. Vies Braves juntament amb les Tintoreres de Llançà, han programat diverses sessions al llarg de l’estiu per entrenar cursa i natació en el circuit fix de swim run ubicat a la Mar d’Amunt.

+ info sessions SR

22 de Juliol 2019

El sucampió del món de freediving, Miguel Lozano, impartirà un taller d’iniciació a l’apnea a la Via Brava de Tamariu on aprendreu nocions bàsiques d’immersió en un taller que durarà tot el matí i on aprendreu a baixar fins a 10-15 metres de profunditat.

+ info Apnea

Extra Bonus Experiences!

Reserva el teu Guia

Experiències Vies Braves
Reserva’l aquí

Swimming Holidays

Swimming holidays
Més info aquí
Veure l’agenda completa d’experiències
o Clica aquí per rebre-les
By |2019-11-19T14:18:12+00:00Divendres, 7 de Juny del 2019 |General, NOTÍCIES|0 Comments

About the Author: