Com gaudir de les Vies Braves aquest estiu!

Vies Braves és una xarxa pública d’itineraris marins i aigües obertes que et permeten explorar el litoral de forma segura pel teu compte o bé en una de les sessions gratuïtes guiades per un Guia Local de Vies Braves.

Com sabeu, cada any programem un ventall d’Experiències úniques perquè exploreu les Vies Braves amb la família o els amics i amigues. A continuació, podeu veure totes les Experiències que hem programat per aquest estiu.

Descobreix els itineraris aquí

Neda al teu aire amb el Swimming pack Vies Braves

Swimming Pack
Compra’l aquí

Les 9 maneres de gaudir de les Vies Braves aquest 2019

de Juny a Setembre

L’objectiu és promoure la pràctica en grup de la natació en aigües obertes. Aquestes sessions estan dirigides per un guia local Vies Braves i patrocinades per l’ajuntament de la població amb l’ajuda de DipSalut.

+ info guiatges

de Juny a Setembre

Les sessions d’Snorkeling són perfectes per observar el fons marí i descobrir el litoral de cada població. Estan dirigides per guies locals Vies Braves que t’acompanyaran perquè no et perdis ni un detall del fons marí.

+ info guiatges

1 de Setembre 2019

Vies Braves organitza un Swim Run entre Portbou, Colera i Llançà de 10K i 16K. Un escenari ideal per practicar SwimRun, perquè la majoria d’itineraris discorren en paral·lel als camins de ronda o la xarxa de senders locals.

+ info SwimRun

15-16 Juny

Vies Braves s’uneix a les Tintoreres per organitzar un cap de setmana per a swimmers i les seves famílies. Al llarg del cap de setmana hi ha activitats aquàtiques i comptarem amb la presència de la nedadora Tita Llorens. Diumenge us podeu inscriure a les travessies de 2K i 4K.

+ info OWW

23/06, 21/07, 23/08

La imuplsora del SupYoga a la Costa Brava, Ainània, farà tres sessions a la Via Brava de Llafranc exclusives per a 8 persones. Durant la sessió amb l’Ainània canviareu l’esterilla per una taula de SUP i fareu un entrenament complet de tren inferior i superior i de core.

+ info SupYoga

divendres/dissabtes  (Juliol i Agost)

Vies Braves us vol apropar a la Costa Brava des d’una experiència única a bord d’un veler de 15 metres on navegarem a vela per la costa de Calella de Palafrugell, i farem snòrkel a les Formigues mentre mirem com es pon el sol i fem un vermut.

+ info Veler

30/06, 26/07, 05/08, 16/08

Experiència oberta a tothom que constarà d’un Swim Suau i una sessió de Yoga liderada per la Sarah Hansson a la Platja Gran de Pals. La sessió matinal acabarà amb un suc refrescant al xiringuito de l’Ala Brava, mirant a les Illes Medes.

+ info SwimYoga

Juliol  i Agost

Sessions enfocades a la iniciació de l’esport del SwimRun. Vies Braves juntament amb les Tintoreres de Llançà, han programat diverses sessions al llarg de l’estiu per entrenar cursa i natació en el circuit fix de swim run ubicat a la Mar d’Amunt.

+ info sessions SR

22 de Juliol 2019

El sucampió del món de freediving, Miguel Lozano, impartirà un taller d’iniciació a l’apnea a la Via Brava de Tamariu on aprendreu nocions bàsiques d’immersió en un taller que durarà tot el matí i on aprendreu a baixar fins a 10-15 metres de profunditat.

+ info Apnea

Extra Bonus Experiences!

Reserva el teu Guia

Experiències Vies Braves
Reserva’l aquí

Swimming Holidays

Swimming holidays
Més info aquí
Veure l’agenda completa d’experiències
o Clica aquí per rebre-les
By |2019-06-07T19:08:13+00:00Divendres, 7 de Juny del 2019 |General, NOTÍCIES|0 Comments

About the Author: