Comencem la temporada. Com podem gaudir de les Vies Braves?

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins situats al llarg de la Costa Brava i la Costa de Barcelona destinats a activitats lúdiques, pedagògiques i esportives. Aquests itineraris estan abalisats i senyalitzats durant la temporada d’estiu i permeten que tothom pugui practicar la natació d’aigües obertes, l’snorkel i la descoberta del litoral de forma segura i beneficiosa.

On estan situades?

Com en podem gaudir?

Les Vies Braves compten amb un ampli calendari d’activitats, gratuïtes i de pagament, destinades a tots tipus de públics. Consulta el Calendari d’Activitats de Costa Brava i el Calendari d’Activitats de Costa Barcelona del nostre web, escull la que més t’agradi, registra’t i inscriu-te!, o bé registra’t al nostre web i  cada setmana t’informarem de tot el que fem.

Si prefereixes descobrir-les pel teu compte, ho pots fer adquirint el Free Swimming Pack i completant el passaport Vies Braves.

Aprofita també el nostre servei de Whatsapp per quedar amb altres usuaris i realitzar l’activitat en grup, sempre és més segur!. Et recordem les nostres recomandacions d’us i seguretat  que trobaràs també als plafons a l’inici de totes les Vies.

Quines son les activitats que organitzem? 

Activitats Gratuïtes:

  • Trobades per Nedar a les Vies Braves (Sessions de natació a les Vies Braves dirigides per un monitor format i qualificat)
  • Sessións d’Snorkelling (Sessions dirigides d’Immersió lleugera per descobrir i explorar el fons marí)
  • Neteges de Fons Marins de les Vies Braves (Neteges dels fons marins i del litoral de les Vies Braves)
  • Vies Braves Gran Prix (Lliga per incentivar la participació en travessies locals a les poblacions amb Vies Braves)

Visita en nostre cercador d’Activitats de Costa Brava i Costa Barcelona, escull la que més t’agradi, registra’i i inscriu-te

Activitats de Pagament:

Et recordem que el proper Diumenge 19 de Juny iniciem la temporada de Dinamitzacions Gratuïtes a les Vies Braves amb més de 150 sessions, totes elles dirigides per els nostres Monitors formats i qualificats, i a les que podrà assistir fàcilment. Només t’hauràs d’inscriure des de l’apartat d’activitats de Costa Brava i Costa Barcelona del nostre web.

Les sessions de dinamització de la Costa Brava compten amb el suport del Dipsalut, Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, qui ha participat activament en el disseny de les sessions, així com en la formació dels dinamitzadors de les Vies Braves que hi haurà a cada població.

Fora de temporada i per tal de mantenir-te amb forma, podràs gaudir dels Entrenaments Vies Braves durant l’hivern.

Esperem gaudeixis de l’experiència de descobrir i explorar la costa des del mar!.

Equip Vies Braves

By | 2017-10-06T09:40:50+00:00 dimecres, 15 de juny del 2016 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment


X
X