El Non Stop Vies Braves Costa Brava Sud finalitza amb èxit!

El Vies Braves Non Stop Costa Brava Sud va aplegar a 55 nedadors que van nedar els itineraris marins ubicats a les comarques de la Selva i el Baix Empordà el passat dissabte 3 d’agost. En total, es van nedar 10 quilòmetres per etapes d’entre 1.000 i 2.000 metres.

La jornada de natació en aigües obertes va començar a Lloret de Mar, concretament a la bonica Via Brava que uneix Santa Cristina i Fenals que permet passar entre roques arrodonides pel vent i petits freus, si el mar ho permet. La següent etapa va transcórrer per la via brava de Sant Feliu de Guíxols, on hi ha ubicat l’espectacular pas del freu que llueix una increïble varietat de vida marina. La tercera etapa va tenir lloc a la via brava de Cavall Bernat a Platja d’Aro, una via tranquil·la, amb aigües transparents, perfecte per tots aquells que s’inicien a les aigües obertes. A continuació, el grup de nedadors i nedadores es va dirigir cap a la localitat de Tamariu (a Calella de Palafrugell), on van nedar la via brava en els dos sentits vorejant els espectaculars penya-senyats que la delimiten. Finalment, ja a la tarda, els nedadors i nedadores van nedar la via brava de Pals que transcorre per una zona de gran interès natural en la qual hi ha una de les dunes litorals més ben conservades de tota la Costa Brava.

Aquesta cinquena edició de la Non Stop Costa Brava Sud va ser un èxit de participació -en una setmana es van acabar les inscripcions-, i sens dubte, és ja un clàssic entre nedadors i nedadores que volen explorar el mar tranquil·lament i gaudint cada racó amagat de la Costa Brava.

Ajuntaments: Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Calella de Palafrugell, Pals. 

Partnerts: Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu, Dipsalut, Ocean52.

Imatges

By |2019-11-19T14:13:37+00:00Dimarts, 6 d'Agost del 2019 |General|0 Comments

About the Author: