fbpx

Swim Susqueda – Celebra els 50 anys amb una nedada popular

Swim Susqueda – Celebra els 50 anys amb una nedada popular2019-05-06T08:24:45+00:00
Compte enrere
Dissabte 5 d'Octubre del 2019
0
0
0
0
Dies
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Seg

Nedada popular no competitiva en motiu del 50è Aniversari de la construcció de la Presa de Susqueda

Des de Vies Braves us animem a participar en una nedada única i especial, volem nedar en aigües del Ter al pantà de Susqueda, envoltats d’un entorn natural màgic enmig de les Guilleries.

La nedada serà el dissabte 6 d’octubre. Rebrem als participants que recolliran els dorsals a les 9:30h per nedar a les 10h. El dia de la nedada ens acompanyaran kayaks i guies formats de Vies Braves. Serà el primer esdeveniment de natació realitzat a la presa en motiu del 50è aniversari de la seva construcció.

Els itineraris

Us proposem dos recorreguts, un més curt de 1000m i l’altre llarg de 2.500m.  Els dos amb el mateix punt de sortida. Animeu-vos a ser els pioners en nedar al pantà de Susqueda, encara no hi ha nedat mai ningú!

Participació oberta a tot/es nedadors/es majors de 16 anys. Els menors de 18 anys haureu d’anar acompanyats d’un adult, a més ens heu de fer arribar a info@viesbraves.com el Formulari d’autorització per menors d’edat.

Itineraris sobre el mapa

Escull el teu itinerari i inscriu-te aquí

Properament

Què s’inclou en la inscripció

  • Assegurança
  • Pàrquing vigilat i Servei de Guardaroba.
  • Embarcacions de suport.
  • Avituallament al finalitzar la nedada (begudes i fruita).
  • Obsequi per tots els participants.
  • Nedar a un indret on no hi ha nedat mai ningú.

Lloc i hora d’inici

Dissabte 5 d’Octubre del 2019

9:30 a 1 km del Mirador de Susqueda

Veure punt de trobada al Google Maps ->

Coordenades GPS del punt de trobada: 41°58’11.8″N 2°31’29.2″E

Horaris

Normativa i recomenacions

  • Les inscripcions estaran obertes fins el dijous dia 3 d’Octubre a les 23:59 o fins completar inscripcions.
  • Participació oberta a tots/es nedadors/es majors de 16 anys. Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult, a més ens heu de fer arribar a info@viesbraves.com aquest Formulari d’autorització per menors d’edat.
NOTA IMPORTANT
En cap cas es retornarà l’import de la inscripció, tret que s’hagi d’anular la jornada per mal temps o per impossibilitat de trobar un pla B, en aquest cas l’organització retornarà a tots els participants el 90% de l’import de la inscripció.

A tenir en compte

  • Per tal de GENERAR el mínim impacte en el medi, es seguirà estrictament el recorregut marcat per l’organització. Es recolliran les escombraries per tal de deixar el recorregut net i es respectarà la flora i fauna de la zona.
  • Tots els participants estan obligats a prestar ajut immediat a qualsevol participant que es trobi en una situació d’emergència, tant fent maniobres in situ com avisant l’organització el més ràpidament possible.

Amb la col·laboració de: