El Powerbreather no és el típic tub convencional! T’expliquem el perquè…

La frase que ens diu la majoria de gent quan ensenyem per primera vegada un Powerbreather: “és el típic tub central convencional …”.

Ens hem trobat moltes vegades amb aquesta expressió, però a l’explicar les seves característiques i provar-lo, la concepció d’aquesta eina per a l’entrenament diari canvia totalment.

Amb aquest article volem demostrar que NO!, que Powerbreather afegeix un “plus” (o més d’un) a aquesta típic tub convencional que tots coneixem i que hem vist en qualsevol piscina.

El Powerbreather no és el típic tub convencional per què…

 • Per primera vegada, el Powerbreather subministra al nedador únicament aire fresc, gràcies al nou sistema de vàlvules patentada, Fresh Air System (veure el funcionament en el següent video), no existeix la respiració pendular que es produeix amb el típic tub tradicional, on s’acumula CO2 a l’interior (està demostrat que influeix negativament en la salut i rendiment).

 • A més, aquesta nova tecnologia patentada de les vàlvules, elimina l’entrada d’aigua i per tant la necessitat d’expulsar, de manera impulsiva, l’aigua que queda dipositada en el típic tub convencional. Gràcies a Powerbreather, aquesta exhalació impulsiva és totalment innecessària, i el nedador sempre té els tubs ple d’aire nou (sense CO2) per poder respirar.

 • Una excel·lent ergonomia, s’ajusta perfectament al cap, gràcies al “Snorkel Dual” i al seu innovador sistema d’ajust. Els tubs d’entrada d’aire van en paral·lel, just per davant de les orelles i s’ajusta perfectament al cap.

  a. Això et permet tenir una visibilitat completa (al no tenir el tub que et passa per sobre del nas com ela típic tub convencional).

  b. Es subjecta perfectament (sense moure’s) al cap fins i tot a l’hora de fer el viratge a la piscina.

  c. Gràcies al TWIST LOCK SYSTEM, el Powerbreather s’ajusta, ràpidament, a qualsevol mida de cap, a més de fixar-se amb total comoditat.

 • Al contrari que el típic tub convencional, el nedador, pot introduir, en el seu entrenament diari, exercicis específics per enfortir els músculs respiratoris.

  Hi ha diferents resistències a la inspiració, el Powerbreather et permet canviar la vàlvula d’entrada d’aire, fent que sigui més difícil (o fàcil) l’entrada d’aire i així poder enfortir els músculs del tòrax.

By | 2017-11-16T08:08:46+00:00 dilluns, 23 d'octubre del 2017 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment