Qui som

Qui som2019-05-23T12:48:15+00:00

Vies Braves® som una empresa pionera al món en el disseny i la planificació, promoció i dinamització d’itineraris marins i d’aigües obertes. Les nostres rutes permeten explorar i gaudir des de l’aigua i de forma segura d’entorns naturals i paisatges submarins de gran bellesa.

Us presentem a continuació la clau d’aquest projecte: El seu equip humà

Impulsors del projecte

«Estimem el mar i el respectem, i ens apassionen els esports de natació en aigües obertes i busseig amb tub (snorkel). Ens agradaria que la gent pogués viure l’experiència d’emocionar-se nedant o explorant algun dels nostres itineraris».

Miquel Sunyer

Nedador extrem de llarga distància, ideòleg del projecte i ambaixador de la Costa Brava

www.miquelsunyer.com

TechnojetSwim

Empresa especialitzada en material tècnic de natació i entrenament aquàtic.

www.technojetswim.com

Staff i Guies

Els nostres guies de natació i busseig en tub (Snorkeling) us acompanyaran a explorar i gaudir de forma segura de les nostres rutes en aigües obertes, que transcorren per entorns naturals amb paisatges submarins de gran bellesa. Ells són el pal del paller d’aquest projecte, els encarregats de transferir-vos els valors de les Vies Braves, i per això els estem molt agraïts i volem que els conegueu una mica millor. Us els presentem!

Jordi Corominas

Guia de natació de les Vies Braves de Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna.

En Jordi Corominas és un apassionat de l’aigua, el mar i la natació. Es defineix com un afortunat per què es dedica al que realment li apassiona. Lligat des dels inicis al projecte Vies Braves, és Graduat per la Universitat de Girona en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb un Màster en educació i també és Entrenador Superior de Natació i també de Triatló.

S’ha format veient passar les millors seleccions mundials de natació i porta la direcció tècnica d’un club de natació a Santa Coloma de Farners. És nedador experimentat en piscina i aigües obertes i també practica triatló des de 2007 a nivell Nacional.

Santi Escartín

Guia de natació i busseig amb tub (snorkeling) de la Via Brava de Lloret de Mar.

És llicenciat en Biologia, director d’activitats de lleure infantil i juvenil i també tècnic en salvament i socorrisme aquàtic. En Santi us anima a descobrir amb ell organismes del fons marí que mai us hauríeu imaginat que trobaríeu!

En Santi és president i director del centre d’interpretació ambiental Xatrac de Lloret de Mar (organitzador dels camps de treball Vies Braves) que té com a principal objectiu apropar la ciutadania a la ciència i al medi ambient.

David Ramos

Guia de natació i de busseig amb tub (snorkeling) a la Via Brava de Cadaqués.

En David és oriünd de Cadaqués, i a banda de ser un gran amant i coneixedor del mar, és tècnic professional de busseig i nedador amateur en aigües obertes.

Cira Navarro

Guia de natació i busseig amb tub (snorkeling) a la Via Brava de Calella de Palafrugell i Pals.

La Cira és una noia increïble, alegra i vital, una nedadora excepcional, i molt professional. Treballa d’entrenadora en el seu projecte personal Cormoran Swim, totalment alineat amb els valors de Vies Braves.

Jordi González

Guia de natació a la Via Brava de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro.

Experimentat guia de natació, en Jordi ens acompanya des del 2014 dinamitzant les activitats de les Vies Braves d’ambdues poblacions. Coneix tots els racons i raconets secrets que amaguen aquestes dues Vies tan boniques! És entrenador de natació i triatló, i creador de la secció de triatló del CA Xaloc.

També es troba en actiu esportivament: ha estat finisher a diverses curses de renom, triatlons de distància Ironman i mitja Ironman, maratons, marxes cicloturistes i travessies de natació de llarga distància.

Andrea Comaposada

Guia de busseig amb tub (snorkeling) de les Vies Braves de Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna.

L’Andrea és llicenciada en Biologia, educadora ambiental i directora d’activitats de lleure infantil i juvenil. Li fascina el mar, fent snorkel, submarinisme o apnea i sempre va amb la càmera per poder capturar moments sota l’aigua i mostrar els organismes presents a la costa. És la fundadora d’Anèl•lides, serveis ambientals marins, que té com a missió promoure la conservació del medi marí a través de l’educació i divulgació ambiental marina.

Sebastià Lleonart

Guia de natació i de busseig amb tub (snorkeling) de la Via Brava de Tossa de Mar.

En Sebastià és nascut a Tossa de Mar i compta amb una àmplia tradició marinera. És graduat en Tècnic Superior en Navegació, Pesca i Transport Marítim i Tècnic Superior en Producció Acuícola. També disposa de l’Advance Open Water Diver de busseig i és nedador amateur.

Tintoreres Swimming Club

Guies de natació, swim run i snorkeling de les Vies Braves de Colera i Llançà

Les Tintoreres Swimming Club – Llançà és un club del municipi de Llançà que dinamitza la comunitat llançanenca en tot allò relacionat amb la natació en aigües obertes. Les Tintoreres faran activitats de swim Run, natació i snòrkel per a tots els nivells: iniciats i experts.

Coneix-los a Colera i a Llançà!

#GasAlRem!

Xavi Vallribera i Jim Marin

Guies de natació de la Via Brava de l’embassament la Baells.

Toni Herrera

Guia de busseig amb tub (snorkeling) de la Via Brava de S’Agaró.

En Toni, gran coneixedor del litoral de Sant Feliu de Guíxols i de Platja d’Aro, és Dive Master a Dive Different, una empresa de serveis marins i subaquàtics, i una persona molt estimada i coneguda a ambdues poblacions!

Hugo Rodríguez

Guia de natació i busseig en tub (Snorkeling) de les Vies Braves de Salou.

L’Hugo és fundador i entrenador del Club Natació Salou. És un guia experimentat de natació en aigües obertes i de busseig en tub (Snorkeling). Des de petit ja explorava nedant el litoral de Salou i se’n coneix tots els racons.

Gerard Zamora

Guia de natació i snòrkel a les Vies Braves de Salou.

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i entrenador superior de natació per la RFEN. És nedador federat i competeix en piscina i aigües obertes. Els seus inicis esportius i professionals es van originar a Salou, i des de ben petit ha gaudit del seu litoral.  Li apassiona nedar i transmetre els valors de la natació, així com entrenar als més experimentats i formar als iniciats.

Sònia Cervià

Guia d’snòrkel a la Via Brava de Sant Feliu de Guíxols

Biòloga nascuda el 1974, enamorada del mar i de la seva fauna, amb una disminució, de naixement, que li produeix la contracció de la musculatura, però per sort no l’impedeix nedar. Va començar a nedar fa 6 anys i la seva millor recompensa és la felicitat que li comporta arribar. El seu repte no són els km o el temps, sinó acabar cada una de les travessies.