Qui som

Qui som 2018-08-09T16:18:15+00:00

Vies Braves® som una empresa pionera al món en el disseny i la planificació, promoció i dinamització d’itineraris marins i d’aigües obertes. Les nostres rutes permeten explorar i gaudir des de l’aigua i de forma segura d’entorns naturals i paisatges submarins de gran bellesa.

Us presentem a continuació la clau d’aquest projecte: El seu equip humà

Impulsors del projecte

«Estimem el mar i el respectem, i ens apassionen els esports de natació en aigües obertes i busseig amb tub (snorkel). Ens agradaria que la gent pogués viure l’experiència d’emocionar-se nedant o explorant algun dels nostres itineraris».

Miquel Sunyer

Nedador extrem de llarga distància, ideòleg del projecte i ambaixador de la Costa Brava

www.miquelsunyer.com

TechnojetSwim

Empresa especialitzada en material tècnic de natació i entrenament aquàtic.

www.technojetswim.com

Staff i Guies

Els nostres guies de natació i busseig en tub (Snorkeling) us acompanyaran a explorar i gaudir de forma segura de les nostres rutes en aigües obertes, que transcorren per entorns naturals amb paisatges submarins de gran bellesa. Ells són el pal del paller d’aquest projecte, els encarregats de transferir-vos els valors de les Vies Braves, i per això els estem molt agraïts i volem que els conegueu una mica millor. Us els presentem!

Jordi Corominas

Guia de natació de les Vies Braves de Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna.

En Jordi Corominas és un apassionat de l’aigua, el mar i la natació. Es defineix com un afortunat per què es dedica al que realment li apassiona. Lligat des dels inicis al projecte Vies Braves, és Graduat per la Universitat de Girona en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb un Màster en educació i també és Entrenador Superior de Natació i també de Triatló.

S’ha format veient passar les millors seleccions mundials de natació i porta la direcció tècnica d’un club de natació a Santa Coloma de Farners. És nedador experimentat en piscina i aigües obertes i també practica triatló des de 2007 a nivell Nacional.

Santi Escartín

Guia de natació i busseig amb tub (snorkeling) de la Via Brava de Lloret de Mar.

És llicenciat en Biologia, director d’activitats de lleure infantil i juvenil i també tècnic en salvament i socorrisme aquàtic. En Santi us anima a descobrir amb ell organismes del fons marí que mai us hauríeu imaginat que trobaríeu!

En Santi és president i director del centre d’interpretació ambiental Xatrac de Lloret de Mar (organitzador dels camps de treball Vies Braves) que té com a principal objectiu apropar la ciutadania a la ciència i al medi ambient.

David Ramos

Guia de natació i de busseig amb tub (snorkeling) a la Via Brava de Cadaqués.

En David és oriünd de Cadaqués, i a banda de ser un gran amant i coneixedor del mar, és tècnic professional de busseig i nedador amateur en aigües obertes.

Cira Navarro

Guia de natació i busseig amb tub (snorkeling) a la Via Brava de Calella de Palafrugell i Pals.

La Cira és una noia increïble, alegra i vital, una nedadora excepcional, i molt professional. Treballa d’entrenadora en el seu projecte personal Cormoran Swim, totalment alineat amb els valors de Vies Braves.

Jordi González

Guia de natació a la Via Brava de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro.

Experimentat guia de natació, en Jordi ens acompanya des del 2014 dinamitzant les activitats de les Vies Braves d’ambdues poblacions. Coneix tots els racons i raconets secrets que amaguen aquestes dues Vies tan boniques! És entrenador de natació i triatló, i creador de la secció de triatló del CA Xaloc.

També es troba en actiu esportivament: ha estat finisher a diverses curses de renom, triatlons de distància Ironman i mitja Ironman, maratons, marxes cicloturistes i travessies de natació de llarga distància.

Andrea Comaposada i Elisabet Paül

Guia de busseig amb tub (snorkeling) de les Vies Braves de Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna.

A l’Elisabet, l’aigua l’ha fascinat des de ben petita, i gaudeix d’ella amb el submarinisme, bussejant amb tub, i nedant. L’apassiona transmetre els coneixements apresos gràcies a la seva experiència professional i a la llicenciatura en Ciències del Mar. La motiva sensibilitzar la gent sobre la conservació ambiental marina, i és educadora ambiental d’Anèl·lides.

L’Andrea és biòloga i educadora ambiental d’Anèl·lides. La seva vinculació amb el mar és molt intensa des de fa molts anys i cada dia se sent més compromesa amb l’entorn marí. L’apassiona transmetre els valors del respecte per l’entorn.

Víctor Bescós

Guia de natació i de busseig amb tub (snorkeling) de la Via Brava de Tossa de Mar.

En Víctor és un tossenc amant de l’esport, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i entrenador nacional de natació. També és propietari de Triangle Esport i Lleure, una empresa dedicada a la gestió esportiva i d’instal·lacions com la piscina municipal de Tossa de Mar.

Jaume Pujol

Guia de natació i busseig en tub (Snorkeling) de la Via Brava de Colera

En Jaume està estudiant el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a Girona. És un bon nedador i un gran coneixedor del litoral de la Costa Brava. Té experiència en activitats de lleure, activitats dirigides, noves tendències, i socorrisme. Us convida a descobrir amb ell les Vies Braves de Colera i Llançà i viure una preciosa experiència al nord de la Costa Brava!

Lluís Muntades

Guia de natació de la Via Brava de l’embassament la Baells.

En Lluís és tècnic superior en Activitats Físiques i Esportives, i té una gran experiència en activitats dirigides i entrenament de natació. És nedador amateur d’aigües obertes i un gran amant i coneixedor de la regió del Berguedà i de l’embassament de la Baells.

Toni Herrera

Guia de busseig amb tub (snorkeling) de la Via Brava de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro.

En Toni, gran coneixedor del litoral de Sant Feliu de Guíxols i de Platja d’Aro, és Dive Master a Dive Different, una empresa de serveis marins i subaquàtics, i una persona molt estimada i coneguda a ambdues poblacions!

Vicenç Cánovas

Guia de natació i busseig en tub (Snorkeling) de la Via Brava de Colera.

Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, és professor d’Educació Física. Es defineix com un esportista holístic, havent practicat més de 20 esports amb suficiència tècnica, competint en alguns d’ells com tennis, voleibol, atletisme, bàsquet, bicicleta de muntanya i alguns triatlons.

Com Empordanès que és sent, connectivitat i passió per la seva regió l’Alt Empordà i especialment, amb el mar, havent nedat durant tots els estius a la Costa Brava Nord des de la infància. És una apassionat del kitesurfing, esport que li genera adrenalina, desconnexió, i pau, així com també té el nivell inicial de vela. Per a ell el mar és reconnectar amb la nostra essència i el nostre cos, per oblidar el rum-rum diari.

Hugo Rodríguez

Guia de natació i busseig en tub (Snorkeling) de les Vies Braves de Salou.

L’Hugo és fundador i entrenador del Club Natació Salou. És un guia experimentat de natació en aigües obertes i de busseig en tub (Snorkeling). Des de petit ja explorava nedant el litoral de Salou i se’n coneix tots els racons.


X
X