Testimonis

Testimonis 2018-03-01T14:01:01+00:00
«No crec que pugui descriure com d’alliberat m’ha fet sentir haver vençut aquesta por [a nedar al mar]. Suposo que el somriure amb què ara entro a l’aigua ho diu tot …; o el somriure amb què sempre miraré les platges de Colera, Garbet …, i a la Pat (la dinamitzadora). Moltes gràcies a tot l’equip Vies Braves i als companys amb els que he compartit braçades a les Vies Braves; segur que aviat tornarem a veure’ns! Salut i molta aigua!».
Jordi, usuari de Vies Braves
«Jo que em veia incapaç de fer-ho, ho he provat, he repetit, i m’hi he aficionat! Humil nedadora domèstica, de ritme lent, he compartit les meves sortides amb gent fantàstica que no ha dubtat a esperar-me quan ens separàvem, ajudar si feia falta i donar savis consells».

«Gràcies a tots i especialment a Pau Lladó, Miquel Sunyer i l’equip Vies Braves per fer-me descobrir que la natació a mar obert és un gran plaer, una experiència que converteix l’individualisme d’aquest esport entre parets en una experiència per compartir en grup».

Irene, Usuària de Vies Braves
«Aquest any em tocava a mi organitzar l’aniversari de casament. La meva parella mai havia nedat a mar obert, així que vam contractar un guia de Vies Braves, i l’experiència va ser un èxit. Moltes gràcies».
Josep
«He conegut la vostra web a través d’un programa de TV3 i estic interessada en intentar alguna de les Vies Braves. Fa vint anys que nedo regularment, però mai ho he fet en aigües obertes, i la veritat, la vostra proposta m’ha encantat».
Jéssica
«Gràcies per l’experiència viscuda, no hi ha res comparable a nedar a mar obert!».
Núria
«Comentar que sóc un estudiant de la UdG, i que aquestes trobades per nedar em van servir per convalidar punts per a la carrera».
David
«Hola. Abans de res voldria felicitar-vos per com esteu gestionant aquest projecte; tothom en parla i cada vegada hi ha més gent que s’atreveix a nedar al mar gràcies als vostres itineraris. Gràcies en endavant i, novament, felicitats».
Manel

X
X