Descobreix les noves experiències sensorials de Vies Braves

Nedar mentre es pon el sol “Sunset Swim”, sota la lluna plena” Swim by Moonlight” o a primera hora del matí “Swim&Breakfast” abans de degustar un esmorzar típic empordanès, són tres de les noves propostes que s’incorporen al catàleg d’activitats de Vies Braves 2018.

Swim & Breakfast in Costa Brava

Es tracta d’una sortida de natació lúdica i no competitiva, a primera hora del matí. Es neda un Via Brava, sempre acompanyat d’un guia qualificat i format que dona consells i recomanacions tècniques sobre la pràctica de la natació en aigües obertes. Al finalitzar la nedada es realitza un esmorzar típic de la zona a peu de platja.

Es farà els dies 20 de juliol, 10 d’agost i 22 de setembre a la Via Brava de Calella de Palafrugell. Se sortirà nedant des de la mateixa platja de Llafranc, just a l’inici de la Via Brava, fins a la Platja del Canadell. Una vegada reagrupats es tornarà nedant fins a Llafranc. Després de la nedada, tindrà lloc un esmorzar típic de la zona, just davant de la platja.

Tota la info de les Swim & Breakfast

Sunset Swim Experience

Consisteix a nedar mentre es pon el sol, de forma lúdica i no competitiva, seguint una Via Brava, acompanyat d’un guia qualificat i format de Vies Braves. En acabar la nedada es realitza una sessió relaxant d’estiraments i respiració a la mateixa platja.

sunset swim

N’hi ha de programades els dies 19 de maig, 30 de juny i 6 d‘octubre a la Via Brava de Platja d’Aro. El punt de sortida serà la mateixa Platja de s’Agaró, just a l’inici de la Via Brava. El recorregut, d’uns dos quilòmetres, travessa el Freu Petit de Can Pau fins la Cala Pedrosa. Una vegada reagrupats es tornarà a la Platja de s’Agaró, i allà mateix, a la sorra de la platja, es clourà l’activitat amb una sessió relaxant d’estiraments i exercicis de respiració.

Tota la info de les Sunset Swims

Swim By Moonlight

Aquesta sortida es realitza sota la llum de la lluna plena, de forma lúdica i no competitiva, seguint una Via Brava, acompanyat d’un guia qualificat i format de Vies Braves. Al finalitzar la nedada es realitza un “cremat” a la platja, acompanyat amb música d’havaneres.

La primera Swim by Moonlight de Vies Braves es farà dissabte 28 de juliol a Pals, coincidint amb lluna plena. Se sortirà nedant des de l’inici Sud de la Via Brava de Pals direcció a Begur, fins arribar a l’”Illa Roja” on es farà una parada per tornar nedant altra vegada fins a la Platja Gran de Pals. L’activitat acabarà amb el tast d’un rom cremat, amenitzat amb havaneres.

Tota la info de la Swim by Moonlight

Més d’un centenar d’activitats gratuïtes a l’estiu

Vies Braves anunciarà a partir del mes de Maig, més d’un centenar d’activitats gratuïtes al litoral català durant per els mesos d’estiu,  amb l’objectiu de promocionar la descoberta del territori des de l’aigua, apropar la gent al mar i fomentar les actituds respectuoses cap a l’entorn natural. Entre les accions dissenyades conjuntament amb els Ajuntaments que acullen Vies Braves i les Diputacions de Girona i Barcelona, hi ha sessions d’iniciació a la natació en aigües obertes, sortides de natació guiades, snorkelling guiat i neteges de fons marins a càrrec d’un un equip de dinamitzadors locals qualificats.

Activitats disponibles a partir del Maig

Veure totes les experiències Vies Braves
By |2018-04-20T07:41:44+00:00Divendres, 20 d'Abril del 2018 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author: