Ocean52 atorga dues beques per a participar als Camps de Treball Vies Braves

Ocean52, Patrocinador Mediambiental de Vies Braves, atorga dues beques per a participar en els Camps de Treball Vies Braves de Llançà i Tossa.

Les beques Ocean52 cobreixen el 50% de la inscripció als Camps de Treball i les guanyadores han estat la Sira Trèmols, de 14 anys -pel Camp de Treball de Llançà- i la Victòria Peleno, de 17 anys, -pel Camp de Treball de Tossa de Mar.

Ocean52, Patrocinador Mediambiental de Vies Braves

Ocean52 col·labora amb Vies Braves des de fa dos anys com a Patrocinador Mediambiental, i és l’única empresa de begudes que destina el 52% dels seus beneficis a la protecció del oceans.

L’empresa envasa els productes en vidre i alumini, materials eternament reciclables, evitant l’ús d’envasos de plàstic; el major component de la brossa marina. En aquest sentit, ha llançat recentment el producte “No plastic water” (aigua sense plàstic), aigua mineral natural i amb gas envasada en llauna d’alumini eternament reciclable.

Com a part de la seva filosofia d’arrel, ocean52 ha assumit el compromís de destinar el 52% dels seus beneficis disponibles a la protecció de l’oceà a través de protecció d’àrees marines, neteja de platges i costes i accions de sensibilització i educació.

+INFO
Victòria Peleno

Victòria Peleno, becada per assistir al Camp de Treball de Tossa de Mar

Sira Trèmols amb Miquel Sunyer

Sira Trèmols, becada per assistir al Camp de Treball de Llançà

By |2019-07-03T08:54:49+00:00Dimecres, 3 de Juliol del 2019 |General, NOTÍCIES|0 Comments

About the Author: