Open Water Weekend a Llançà per a swimmers i les seves famílies

Els amants de les aigües obertes teniu una cita important el cap de setmana del 15 i 16 de juny a Llançà amb la celeració de l’Open Water Weedend by Tintoreres per a swimmers i les seves famílies. 

Les Tintoreres de Llançà han organitzat un cap de setmana amb activitats per a swimmers i les seves famílies que culminarà el diumenge amb la celebració de dues travessies.

Vies Braves és el Main Partner d’aquesta jornada que dóna el tret de sortida a la temporada d’aigües obertes de la Costa Brava Nord. 

La finalitat d’aquest cap de setmana és el de recollir fons per l’Associació Aigua Solidària que treballa per millorar els recursos hídrics als pobles més petits de la Índia. A més, es recaptaran fons per la “Fundación Josep Carreras” que treballa per aconseguir que la leucèmia sigui una malaltia curable per a tots i en tots els casos.

El programa

El dissabte el matí hi hauran activitats com ioga, kayak i slow swimming, i per la tarda Vies Braves moderarà una xerrada amb la gran nedadora d’aigües obertes Tita Llorens. El vespre tindrà lloc la Street Food Summer a Llançà amb food trucks i bona música per a tothom!

SK Kayak ofereix servei de lloguer de caiacs pels familiars que vulguin acompanyar els swimmers durant l’slow swimming i l’ecoswimming de dissabte. Qui en vulgui s’ha d’adreçar a la botiga de Sk Kayak a les 11:00h.

Diumenge pel matí es disputaran dues travessies, de 2KM i 4KM, amb sortides de Cala Bramant i Garbet, respectivament, i arribades a la Platja del Port de Llançà.

Tintoreres Open Water Weekend
VULL INSCRIURE’M!
DESCARREGAR PROGRAMA

Establiment recomanat:

By |2019-05-30T14:16:11+00:00Divendres, 17 de Maig del 2019 |General, NOTÍCIES|0 Comments

About the Author: