Política de privacitat

Política de privacitat2018-05-09T08:50:08+00:00

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què es van a gestionar les dades personals en aquesta web. És imprescindible que la llegeixis i acceptis abans de seguir navegant.

Vies braves és una marca registrada de Vies Braves Swimming, SL. la raó social és Vies Braves Swimming Sl. I el seu CIF: B55220651.

Aquesta política de privacitat ha estat actualitzada per darrera vegada el 2018/05/09

Et donem la benvinguda a aquesta web i agraïm que segueixis llegint

En aquesta web (viesbraves.com) assumeix un compromís permanent amb la privacitat de les dades de subscriptors, contactes, clients i es garanteix les millors pràctiques en l’ús de dades de caràcter personal.

Vies braves s’oposa a l’enviament de correus electrònics no sol·licitats (spam), posant tots els esforços per impedir l’ús indegut del correu electrònic.

També s’informa als usuaris d’aquest lloc que mai i sota cap circumstància es compartiran dades d’usuaris obtingudes mitjançant aquest portal ni seran cedides les dades d’usuaris a tercers llevat que aquests hagin estat informats prèviament i es compte amb la seva expressa autorització.

La plataforma podria contenir enllaços a llocs web de tercers. Si fos així, en cap cas ens farem responsables de les pràctiques de protecció de dades ni del contingut d’aquestes pàgines web. Per tant, convé que llegeixi atentament les polítiques de privacitat de cada lloc web abans d’acceptar les condicions i de procedir al seu ús.

Vies Braves Swimming, SL amb CIF: B55220651 és titular d’un fitxer de dades de caràcter personal inscrit davant l’R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades) sota el nom PÀGINA WEB, en els quals les dades dels usuaris queden incorporades i són tractats amb la finalitat de respondre a consultes, prestar els serveis sol·licitats mitjançant formulari de contacte, executar la prestació contractada pel usuari i procedir a la seva facturació i cobrament, gestionar el procés del registre de l’usuari al portal, moderar comentaris i gestionar la llista de subscriptors d’aquest web (enviament de butlletins).

Máxima transparència amb els usuaris

Als efectes del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa de manera clara i transparent les dades del responsable d’aquesta web:Su proyecto web es viesbraves.com

 • La seva denominació comercial és Vies Braves.
 • La seva denominació social és Vies Braves Swimming SL.
 • El seu CIF B55220651
 • El seu domicili social està en C / Garrotxa, 10 (P.I. Casa Nova), C.P. 17181 Aiguaviva (Girona)
 • El seu objecte social és: Venda de productes i serveis de natació per a la pràctica de la natació i l’entrenament aquàtic
 • Inscrit davant el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades)

Enviament i Registre de dades de caràcter personal

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i realitzar operacions comercials amb Vies braves. Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure i processar les sol·licituds realitzades en aquest portal.

Vies braves no utilitzarà en cap cas la informació personal per a finalitats diferents del servei prestat des de la seva pàgina web www.viesbraves.com, aquesta pàgina té com a objectiu la informació sobre productes i preus per al coneixement i venda a través de la xarxa. Mitjançant el registre a la pàgina mitjançant un correu electrònic permetrà a Vies braves procedir al seguiment dels lliuraments de les comandes. L’usuari serà qui decidirà la voluntat de rebre informació de Vies braves, així com d’ofertes en aquesta adreça de correu. L’usuari es fa responsable que les dades introduïdes siguin reals, exactes, autèntiques i vigents; Vies braves es reserva el dret d’expulsar del seu sistema a aquells Usuaris de la qual no es corresponguin amb la realitat, tot això sense perjudici de posteriors accions que puguin procedir en Dret. L’usuari registrat podrà, en tot moment, accedir, modificar i cancel·lar la informació personal mitjançant una comunicació per correu amb info@viesbraves.com indicant aquesta voluntat.

Vies braves no demanarà mai el seu número de targeta de pagament. Aquestes dades es transmeten de manera encriptada directament al centre de pagament interbancari sense que aquestes dades transitin pels nostres servidors.

Per a qualsevol altra qüestió relacionada amb la nostra política de confidencialitat, no dubti en fer-nos-arribar a info@viesbraves.com.

Els supòsits en què aquest web requereix dades personals són:

 • Per a realitzar la subscripció a la newsletter de viesbraves.com
 • Per comentar els posts publicats al blog y a la botiga online.
 • Per a realitzar consultes a través del formulari de contacte.
 • Per sol·licitar qualsevol dels serveis i / o productes que oferim.

La informació personal s’utilitza de la següent manera:

 1. Per promocionar els serveis de Vies Braves Swimming SL .: Per exemple, si l’Usuari deixa la seva informació personal en algun dels formularis de contacte, Vies Braves Swimming SL. pot utilitzar aquestes dades per enviar-li informació sobre els seus serveis en el cas que aquesta sigui sol·licitada.
 2. Per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials.
 3. Per gestionar la venda de productes i serveis de natació Vies Braves, així com productes de natació Sailfish i BECO
 4. Per moderar i respondre als comentaris que facin els Usuaris al bloc.
 5. Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 6. Per a l’atenció al client i prestar serveis de seguiment.
 7. Per establir comunicació amb subscriptors i usuaris.
 8. En cada un dels casos, com Usuari tindràs plens drets sobre les teves dades personals i sobre l’ús dels mateixos i podràs exercitar en qualsevol moment.
 9. En cap cas cedirem les teves dades a tercers sense informar-te’n prèviament i requerint el teu consentiment.

Serveis oferts per tercers en aquest web

Per proporcionar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la nostra activitat, vam compartir dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionats atenent al compliment dels drets que preservem en aquest web.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions, però no podran utilitzar-la per altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb el present Avís de Privadesa i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

 • TechnojetSwim: Technojet Hydro Systems SL, con CIF: B17919499 y direcció fiscal: C/ Garrotxa, 10 (P.I. Casa Nova, 17181 Aiguaviva (Girona). Más información en technoejtswim.com. TechnojetSwim tracta les dades de clients i proveïdors amb la finalitat de la web per oferir productes a interessats en la pràctica d’esports aquàtics.
 • Hosting: Aplitec Informàtica, S.L. domiciliada en: Av.. França, 173-175 – 17840 Sarria de Ter (Girona), tracta les dades d’usuaris i prescriptors web amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting i correu electrònic a Technojet Hydro Systems, S.L. Més informació a: www.aplitecinformatica.com
 • Plataforma WEB: Desenvolupada a org per l’empresa Artbees amb seu a Besiktas Istanbul, Turquia. Artbees tracta les dades de la web per oferir suport tècnic sobre el codi creat per ells. Més informació a www.artbees.net
 • Serveis de Missatgeria i enviament de butlletins: Mailchimp de l’empresa The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability company.  Aquesta empresa es troba ubicada als EUA. Recentment es va signar un conveni entre la UE i els EUA sota el nom Privacy Shield (escut de privacitat entre la UE-EUA) i totes les empreses sota aquest Conveni tenen una protecció adequada, de manera que es permet la transferenciainternacional de dades.Mailchimp està acollida al escut de privacitat, per la qual cosa compleix amb les mesures de seguretat imposades per la legislació europea. Per tant, l’usuari és conscient i accepta que les seves dades personals seran emmagatzemades per Mailchimp, per a la subscripció i l’enviament de butlletins electrònics.
 • Servei de seguiment de contactes: Hubspot de l’empresa HubSpot, Inc. Aquesta empresa es troba ubicada a 25 First St, 2nd Floor Cambridge, MA 02141. Més informació sobre la política de privacitat de HUBSPOT.

Sistemes de captura de dades personals que recull aquesta web

Aquesta web utilitza diferents sistemes de captura d’informació personal, requerint sempre el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.

Com Usuari tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Sistemes de captura d’informació personal que utilitza:

Formularis de subscripció a continguts: dins de la web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Si utilitzes filtres d’spam, si us plau, afegeix el meu servei de correu electrònic a l’adreça de la llista de remitents permesos. En tots els casos en on em facis arribar les teves dades a través d’algun dels formularis de subscripció del web, verificarem la teva adreça de correu electrònic a través d’un sistema de verificació. Busca a la safata d’entrada del teu correu electrònic. Rebràs un missatge enviat des de l’adreça info@viesbraves.com “Confirma la teva subscripció”. Hauràs de confirmar la teva subscripció perquè pugui validar la teva adreça de correu electrònic. Utilitzarem les dades facilitades per enviar-te Newsletter. Vies braves no emmagatzema les adreces de correu que no hagin estat verificades. Les Newsletter està gestionada mitjançant l’eina d’email màrqueting Mailchimp i el seguiment dels nostres usuaris ja contactats es gestiona mitjançant l’eina Hubspot.

Formulari de comentaris: el web inclou un formulari per comentar els posts publicats al bloc. Com Usuari podràs publicar comentaris en els post que es publiquin. Les dades personals introduïdes al formulari per a inserir aquests comentaris seran utilitzades exclusivament per a moderar-los i publicar-los.

Formulari de contacte: també hi ha un formulari de contacte per a consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre a les mateixes i enviar la informació que l’usuari requereixi a través del web.

Galetes: quan l’usuari es registra o navega en aquesta web, s’emmagatzemen “cookies”. L’usuari pot consultar en qualsevol moment la política de cookies per ampliar informació sobre l’ús de cookies i com desactivar-les.

Sistemes de descàrregues: en aquesta web es poden descarregar diferents continguts que s’incorporen periòdicament en format text, vídeo i àudio. En aquest cas, es requereix un correu electrònic per activar el formulari de subscripció. S’utilitza la seva informació amb les finalitats indicades per a subscriptors.

Els Usuaris podran donar-se de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per Vies braves a través de la mateixa Newsletter.

En activar una subscripció, l’Usuari entén que:

Des del moment en què efectua la seva subscripció, Vies braves té accés a: Nom d’usuari i correu electrònic, i altres dades com poden ser: telèfon, població, país … conformant un fitxer degudament inscrit en el Registre General de l’Agencia Española de Protección de Datos amb el nom de “PAGINA WEB”.

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a través dels diferents formularis són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, l’Usuari garanteix que tota la informació facilitada correspon amb la seva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més, l’Usuari s’obliga a mantenir en tot moment les seves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Vies Braves Swimming SL. com a titular del web Vies braves, o a tercers amb motiu de la utilització d’aquestes dades.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició (arc)

L’usuari podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els seus drets ARCO seguint les formalitats imposades per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el seu Reglament de Desenvolupament.

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant sol·licitud escrita i signada en la qual es continguin les següents dades: nom i cognoms, domicili a efectes de notificacions, juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del D.N.I. o equivalent, i la petició en què es concreti la sol·licitud. L’escrit s’ha de remetre a Vies Braves Swimming SL., C / Garrotxa, 10 (PI Casa Nova) Aiguaviva (Girona).

Acceptació i consentiment

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Vies braves, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

Canvis en la present política de privacitat

Vies braves es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

És possible que actualitzem ocasionalment la present Política de Privacitat mitjançant la publicació d’una nova versió en línia. Revisa aquesta pàgina amb freqüència per consultar els canvis. Si fem canvis significatius, t’avisarem publicant la política de privacitat revisada en els nostres pàgines web i, si t’inscrius al nostre Servei de subscripció, rebràs un avís per correu electrònic. Això t’ajudarà a mantenir-te actualitzat en tot moment pel que fa a la informació que recopilem, com la utilitzem i, si s’escau, en quines circumstàncies es divulga. L’ús continuat que facis de les pàgines web i del Servei de subscripció, o el subministrament constant de dades personals, estaran subjectes als termes de la Política de Privacitat vigent en aquell moment.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, Vies braves no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut en la pàgina web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre la “Newsletter”, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

De part de l’equip que formem Vies braves t’agraïm el temps dedicat al llegir aquesta política de privacitat.