Reportatge de Vies Braves feta per la cadena Alemanya Wunderschön (WDR)

El passat diumenge 19 de Març del 2017 la cadena Alemanya WDR (Wunderschön) va emetre un programa (en horari Prime Time) dedicat a la Costa Brava.

En els primers minuts del reportatge podem veure les Vies Braves, la presentadora (Andrea Grießmann) fa una nedada amb un grup de nedadors per la Via Brava de Fenals – Sta. Cristina.

En el Vídeo es pot veure tot un reportatge sobre la Costa Brava, comença a Lloret de Mar i acaba a Cadaqués, tot passant per Girona i municipis de interiors de l’Empordà. Tot un reclam turístic per el públic Alemany que va poder gaudir d’imatges i vídeos espectaculars del nostre territori, i que de ben segur algú, aquest estiu, visitarà la Costa Brava en busca de les experiències emeses en aquest reportatge o en descobrirà d’altres que l’animaran a venir.

Encara que no sàpigues alemany t’aconsellem que el vegis, t’assegurem que és molt entretingut i potser descobriràs llocs espectaculars a prop de casa nostra i que no coneixies, potser també t’animes a provar alguna d’aquestes experiències.

Podeu veure el reportatge sencer en el següent enllaç:

By | 2017-10-06T09:40:45+00:00 dimecres, 22 de març del 2017 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment


X
X