fbpx

Les 14 Recomanacions d’ús i seguretat a les Vies Braves

Les 14 Recomanacions d’ús i seguretat a les Vies Braves2019-03-06T14:37:51+00:00

Practicar la natació d’aigües obertes o la immersió lleugera (snorkelling) pot reportar-nos sensacions úniques, però cal tenir en compte alguns factors per gaudir-ne amb total seguretat.

La forma física del nedador, l’ús del material adequat o informar-se de l’estat de la mar i la previsió meteorològiques, son algunes de les recomanacions que cal tenir en compte abans d’iniciar l’activitat.

Així mateix la salut i la seguretat dels usuaris dels Itineraris Marins és la nostra prioritat. Per aquesta raó, en cadascuna de les poblacions on estem presents realitzem sessions informatives i de dinamització gratuïtes i adreçades a tots els públics, amb l’objectiu de promoure les trobades per nedar en grup, la iniciació a la natació d’aigües obertes i la pràctica de la immersió lleugera (snorkelling) de forma segura i beneficiosa, sempre fomentant les actituds respectuoses amb l’entorn natural. Totes les sessions estan dirigides per monitors qualificats i formats.

Per tot això, us recomanem que us llegiu molt atentament les recomanacions d’us i seguretat dels Itineraris Marins abans no inicieu l’activitat.

“La salut i la seguretat dels usuaris dels Itineraris Marins és la nostra prioritat”

Equip Vies Braves

Les 14 Recomanacions generals de Seguretat a les Vies Braves