Les 14 Recomanacions d’ús i seguretat a les Vies Braves

Les 14 Recomanacions d’ús i seguretat a les Vies Braves2019-05-28T14:17:45+00:00

Practicar la natació d’aigües obertes o la immersió lleugera (snorkelling) pot reportar-nos sensacions úniques, però cal tenir en compte alguns factors per gaudir-ne amb total seguretat.

La forma física del nedador, l’ús del material adequat o informar-se de l’estat de la mar i la previsió meteorològiques, son algunes de les recomanacions que cal tenir en compte abans d’iniciar l’activitat.

Així mateix la salut i la seguretat dels usuaris dels Itineraris Marins és la nostra prioritat. Per aquesta raó, en cadascuna de les poblacions on estem presents realitzem sessions informatives i de dinamització gratuïtes i adreçades a tots els públics, amb l’objectiu de promoure les trobades per nedar en grup, la iniciació a la natació d’aigües obertes i la pràctica de la immersió lleugera (snorkelling) de forma segura i beneficiosa, sempre fomentant les actituds respectuoses amb l’entorn natural. Totes les sessions estan dirigides per monitors qualificats i formats.

Per tot això, us recomanem que us llegiu molt atentament les recomanacions d’us i seguretat dels Itineraris Marins abans no inicieu l’activitat.

“La salut i la seguretat dels usuaris dels Itineraris Marins és la nostra prioritat”

Equip Vies Braves

Neda al teu aire amb el Swimming pack Vies Braves

Swimming Pack
Compra’l aquí

Les 14 Recomanacions generals de Seguretat a les Vies Braves

Les 14 recomanacions en vídeo