Usuaris de les Vies Braves

Usuaris de les Vies Braves 2017-10-06T09:39:37+00:00

Al marge de les múltiples activitats que Vies Braves presta a tots els usuaris, també comptem amb serveis variats i opcions que permeten nedar a qualsevol dia i hora.

Els serveis que oferim són els següents:

 • Guia Vies Braves

Si vols gaudir de les Vies Braves sense cap preocupació, contracta un dels nostres guies. T’acompanyarà durant tota l’excursió, i et mostrarà els racons més bonics dels nostres itineraris. El preu inclou el material tècnic necessari (boia de seguretat) i, a més, una gorra exclusiva Vies Braves de regal.

 • Whatsapp Vies Braves

La seguretat i salut dels usuaris de Vies Braves és la nostra prioritat, per això una de les nostres recomanacions més importants és que sempre es realitzi l’activitat en grup, doncs les Vies Braves no disposen de servei de socorrisme.

Amb aquest propòsit, hem creat el WhatsApp de les Vies Braves, perquè puguis gaudir de la natació en grup!

De què es tracta? Molt fàcil! Des de Vies Braves hem creat un grup de WhatsApp per cada població on estem presents. D’aquesta manera els usuaris podreu interactuar entre vosaltres de forma ràpida i eficaç i us permetrà fer quedades per anar a nedar.

 • Com em puc afegir a la comunitat Vies Braves? Ens heu d’enviar un WhatsApp al número +34 618 86 44 66 indicant-nos les següents dades:

 1. Alta + població de la via brava (per exemple ALTA LLORET)
 2. Nom i cognoms
 3. E-mail de contacte

 • ATENCIÓ! Aquest número de telèfon no respondrà trucades, ni WhatsApps, ni SMS. És una eina per afegir-vos als grups de cada població i l’equip de Vies Braves serà l’únic administrador de cada grup. Per qualsevol dubte envieu-nos un e-mail a info@viesbraves.com

 • Preguntes freqüents:

 1. Serà immediata l’entrada en el grup? Entre 1 i 5 dies des de la demanda d’alta a la Via entraràs a formar part del grup.
 2. Puc apuntar-me a més d’una població? Cada usuari es podrà donar d’alta en 3 poblacions com a màxim.
 3. Quin és el paper de Vies Braves en els grups de WhatsApp de cada població? Vies Braves serà l’administrador de cadascun dels grups i vetllarà pel seu correcte ús i funcionament. També

 • Entrenaments Vies Braves

L’objectiu dels entrenaments de natació de les Vies Braves és la iniciació i el perfeccionament de la pràctica de la natació.

Des del 1 d’octubre al 14 de juny.


X
X