Segon circuit de SwimRun fix d’accés lliure i gratuït per a tots el amants d’aquest nou esport

Vies Braves ha estrenat el segon circuit de SwimRun fix de Catalunya a Llançà, amb col·laboració dels Ajuntaments de Llançà i Colera.

El nou circuit de SwimRun fix cobreix la distancia lineal de 10K en 9 trams que uneix el litoral entre els municipis de Llançà i Colera. Aquest circuit combina la natació per les Vies Braves amb el trail running (caminar/córrer) per els camins de ronda i el GR 92.

El nou circuit  lineal de SwimRun s’inicia a la Platja del Port de Llançà, passa per la Platja de l’Argilera a la Via Brava de Grifeu, el Cap ras, la Via Brava de Garbet i la muntanya dels Canons fins arribar a la Platja de Colera en un temps estimat d’entre 1:30 i 3:30 hores i amb un desnivell acumulat de 116 metres.

Es tracta d’un circuit de SwimRun fix d’accés lliure i gratuït que permetrà als usuaris de tots els nivells de practicar aquesta nova i divertida modalitat esportiva de forma lliure de maig a octubre, i descobrir els millors emplaçaments de la Mar d’Amunt en total contacte amb la natura.

Trobareu el nou cartell de SwimRun Llançà-Colera 10K a la Platja de l’Argilera a la l’extrem sud de la Via Brava de Grifeu a Llançà.

L’Any passat Vies Brava ja crear el Primer circuit Fix de SwimRun al municipi de Colera amb un recorregut circular de 8,3 K.

By |2017-10-06T09:40:24+00:00Dimecres, 30 d'Agost del 2017 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author: