Tossa estrena “Via Brava” entre la Platja Gran i la Mar Menuda

Uns 350 metres de recorregut de l’itinerari marí de Tossa s’incorporen a la xarxa que té la Costa Brava per portar a terme la primera experiència turística marítima d’arreu del món catalogada com a sostenible

L’Ajuntament de Tossa s’ha adherit al projecte “Vies Braves”, la xarxa pública d’itineraris marins de la Costa Brava, amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta turística, esportiva i de promoció econòmica des de Setmana Santa fins a setembre. La nova ruta de Tossa unirà la Platja Gran amb la Platja de la Mar Menuda, passant per la desapareguda platja del Reig.

Tossa estrenarà aquesta Setmana Santa la seva via brava. L’itinerari marí seleccionat té prop de 350 metres de recorregut i és de dificultat baixa, fet que permetrà gaudir-ne a “tots els públics sense distinció d’edat o forma física, És una via que convida a apropar-te al mar” .

La nova ruta estarà abalisada fins el mes de setembre i compta amb panells informatius on es detalla el nom, el mapa topogràfic i les característiques de la via, a més d’indicacions sobre la biodiversitat i les característiques del fons marí.

Durant l’estiu, la Via Brava de Tossa acollirà una dotzena d’activitats pensades per a fomentar la descoberta, de manera lúdica, saludable i sense riscos, del fons marí.

La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Mª Àngels Pujals, explica que “aquest projecte permet diversificació i desestacionalització del turisme; captar nous segments de mercat; promocionar la destinació; promoure el coneixement, l‘ús racional i sostenible dels recursos naturals; promocionar esport i salut; i pot ser un reclam lúdic, amb fotografia submarima”.

Pujals conclou que aquesta col·laboració és una eina amb gran potencialitat per contribuir a la planificació de l’esport local així com al disseny de polítiques transversals amb altres àmbits, molt especialment el del comerç i el de turisme, així com contribuir a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania mitjançant la progressiva incorporació de la pràctica esportiva com un hàbit d’estil de vida actiu i saludable”.

By | 2017-10-06T09:40:45+00:00 divendres, 24 de març del 2017 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment


X
X