Vies Braves Maresme arrenca aquest cap de setmana amb activitats a Calella i Santa Susanna

La xarxa d’itineraris marins compta amb 26 itineraris marins homologats al litoral català, des de Portbou a Salou

Girona,  24 de maig de 2019. Vies Braves arrenca la seva sisena temporada aquest cap de setmana a  Costa de Barcelona. El proper diumenge 26 de maig, les Vies de Calella i Santa Susanna (Maresme) acolliran les dues primeres sessions Natació Guiada, a dos quarts de nou de matí i a dos quarts de 12, respectivament. Enguany, Vies Braves disposarà de 26  itineraris marins homologats al litoral català per a la pràctica segura de la natació i l’snòrkel. Hi haurà itineraris a 10 municipis de la Costa Brava, 3 a la Costa del Maresme i 2 a Costa Tarragona. Precisament, la temporada passada, la Costa Daurada es va incorporar a la xarxa d’itineraris marins amb els seus dos primers itineraris marins a Salou: el que va de Cala Font a Platja Llarga i el que uneix la Platja Llarga amb la Platja Capellans, amb longituds de prop d’1 quilòmetre.

Durant els mesos d’estiu Vies Braves programa més de 160 activitats gratuïtes per a tots els públics al litoral català. L’objectiu de Vies Braves és promocionar la descoberta del territori des de l’aigua, apropar la gent al mar i fomentar les actituds respectuoses cap a l’entorn natural. A cada itinerari marí s’hi organitzen 12 activitats gratuïtes, 8 de les quals són de natació i 4 d’snòrkel. Enguany, dues de les vuit sessions de natació seran d’iniciació a les aigües obertes, i una de les 12 estarà dedicada a l’eco-swimming o natació ecològica que consisteix a nedar o fer snòrkel al mar de manera recreativa, agafant del fons marí o la superfície de l’aigua la brossa que es va troba al llarg del recorregut.

Les inscripcions per apuntar-se a les activitats gratuïtes ja estan obertes a la web de Vies Braves (www.viesbraves.com).

A banda de les activitats gratuïtes que fomenten la vessant més lúdica de l’esport, Vies Braves organitza també un esdeveniment competitiu en el circuit fixa de Swim Run que té ubicat a la Costa Brava Nord. El circuit de Swim Run intercala sectors de natació i sectors de trail al llarg de 16 quilòmetres entre els municipis de Portbou, Colera i Llançà. Enguany, se celebra la quarta edició de la Swim Run Mar d’Amunt que tindrà lloc el dia 1 de Setembre a Llançà.

By |2019-05-24T11:48:54+00:00Divendres, 24 de Maig del 2019 |NOTÍCIES|0 Comments

About the Author: