Serveis de Whatsapp Vies Braves

Serveis de Whatsapp Vies Braves2019-04-02T14:31:26+00:00

Servei 1: Infonews

Les notícies de Vies Braves a l’instant al teu mòbil

infonews

T’agradaria ser el primer en conèixer tot el que passa a Vies Braves?

Des del Whatsapp rebràs tota la informació sobre el projecte, a més d’ofertes, novetats, sorteigs directes… Assabenta’t de tot a l’instant gràcies a InfoNews.

Què has de fer?

  1. Guardar a la teva agenda de contactes el número de Vies Braves:

+34 618 86 44 66

  1. Enviar un missatge privat via Whatsapp a aquest número indicant:

ALTA + Nom i Cognoms + Idioma

Preguntes freqüents

Quants missatges rebré al dia? 

No saturarem el teu Whatsapp. De dilluns a divendres rebràs entre un i dos enviaments recollint les notícies més destacades del moment.

Quan tardaré a rebre les notícies des de que m’apunti?

En un període màxim de 3-5 dies des que ens hagis enviat el missatge d’alta rebràs un text de benvinguda. A partir d’aleshores ja aniràs rebent les alertes.

Rebré missatges d’altres usuaris de les Vies Braves?

No (l’enviament no es fa a través d’un grup), els únics missatges que rebrás són els que contenen les notícies de Vies Braves.

Com em dóno de baixa del servei?

Les dades de les persones que s´inscriguin en aquest canal de WhatsApp estaran sempre a resguard de la Llei de Protecció de Dades i els usuaris podran donar-se de baixa del servei en qualsevol moment. Amb un simple whatsapp al número de telèfon +34 618 86 44 66 i la paraula «BAIXA» es tramitarà la petició i es deixarà de rebre les notificacions. Per a més informació, consulta la nostra política de privacitat aquí.

Quan tarda a ser efectiva una baixa?

Igual que per a les altes, les baixes també es cursen en un període màxim de 3-5 dies.

Pot ser que no rebi les alertes?

Assegura’t que tens guardat el número de Vies Braves a l’agenda de contactes.

Puc fer servir aquest número per contactar amb Vies Braves?

No, si tens qualsevol dubte, consulta o sugeriment pots contactar amb l’equip de Vies Braves a través del correu electrònic info@viesbraves.com

Servei 2

Entra a la comunitat de nedadors de les Vies Braves

La seguretat i salut dels usuaris de Vies Braves és la nostra prioritat, per això una de les nostres recomanacions més importants és que sempre es realitzi l’activitat en grup, doncs les Vies Braves no disposen de servei de socorrisme.

Amb aquest propòsit, hem creat el WhatsApp de les Vies Braves, perquè puguis gaudir de la natació en grup!

De què es tracta?

Molt fàcil! Des de Vies Braves hem creat un grup de WhatsApp per cada població on estem presents. D’aquesta manera els usuaris podreu interactuar entre vosaltres de forma ràpida i eficaç i us permetrà fer quedades per anar a nedar.

Cerca les poblacions amb Via Brava

Com et pots afegir a la comunitat Vies Braves? 

Ens heu d’enviar un WhatsApp al número +34 618 86 44 66* indicant-nos les següents dades:

  • Alta + població de la via brava (per exemple ALTA LLORET)
  • Nom i cognoms
  • E-mail de contacte

Preguntes freqüents

Serà immediata l’entrada en el grup? 

Entre 1 i 5 dies des de la demanda d’alta a la Via entraràs a formar part del grup.

Puc apuntar-me a més d’una població? 

Cada usuari es podrà donar d’alta en 5 poblacions com a màxim.

Quin és el paper de Vies Braves en els grups de WhatsApp de cada població?

Vies Braves serà l’administrador de cadascun dels grups i vetllarà pel seu correcte ús i funcionament. També serà responsable d’afegir-vos als grups que ens demaneu per tal que usuaris amb inquietuds similars podeu estar en contacte.

NOTA IMPORTANT:

Aquest número de telèfon no respondrà trucades, ni WhatsApps, ni SMS. Per qualsevol dubte o consulta envieu-nos un e-mail a info@viesbraves.com

Reglament europeu de Protecció de Dades (UE) 2016/679

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, l’informem que les dades que ens faciliti seran tractats per Vies Braves Swimming SL, amb domicili al carrer Garrotxa, 10, d’Aiguaviva (Girona), amb la finalitat d’enviar-li titulars de les notícies a través de l’aplicació Whatsapp en el seu telèfon mòbil. L’informem que, tot i que l’aplicació Whatsapp es troba fora de la UE, aquesta està sotmesa al Privacy Shield Framework. En el cas que vulgui conèixer amb més detall els tractaments i les finalitats de les seves dades podrà revisar la política de privacitat en el següent link.

Li recordem que en qualsevol moment podrà sol·licitar la baixa d’aquest servei enviant un Whatsapp amb la paraula BAIXA al següent número de telèfon +34 618 86 44 66 (que és el mateix des del qual vostè rep les comunicacions).

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, suspensió i oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions individualitzades automatitzades, dirigint una comunicació escrita, acompanyada de fotocòpia del DNI o document acreditatiu de la seva identitat, al següent correu electrònic: info@viesbraves.com